Cabriorit de Wijk

Editie 2021

Op zondag 22 augustus werd dan eindelijk de 14e editie van de Cabriorit de Wijk gereden. Zoals u wellicht kunt herinneren hebben we door Corona de rit in 2020 moeten afzeggen.

Net als in 2019 gingen we van start bij Café restaurant Mulino met een lekker kopje koffie en een heerlijk Drents Turfje. Er zijn vanaf 11 uur circa 120 equipes van start gegaan en die hebben een prachtige route afgelegd die via de Lemelerberg naar de Holterberg ging en weer terug.

Ondanks dat de nacht ervoor vreselijke stortbuien had gegeven, was het tijdens de rit bijna voor iedereen droog gebleven en kwam men erg enthousiast weer terug bij Mulino voor een drankje en natuurlijk om de mooie foto op te halen, die van elke equipe bij Châteauhotel de Havixhorst gemaakt was.

We hebben het als bestuur wederom erg leuk gevonden om te organiseren, waren blij dat alles zo goed verlopen is en dat de deelnemers zo tevreden waren.

Hieronder vinden jullie de foto's die we gemaakt hebben, zoals ze op de Facebook-pagina te vinden zijn. Download routeboekje

Editie 2019

Op zondag 18 augustus werd de 13e editie van de Cabriorit De Wijk gehouden. 

Vanwege een beachvolleybalwedstrijd die plaatsvond voor café De Wiekslag, werd dit jaar hier niet gestart. Voor het eerst werd de start gedaan vanaf Café restaurant Mulino. De koffie was prima in orde en ook de Drentsche turfjes gingen er goed in, de inschrijving verliep vlekkeloos.

Net als vorig jaar hadden we plek voor 125 equipes. Dat die plaatsen op 1 juli allemaal al vol zaten was natuurlijk boven verwachting en hiermee was echt een record gevestigd. Er waren wat opzeggingen en een aantal mensen op de reservelijst konden hierdoor toch nog mee doen. Door het mindere weer zijn helaas ook een aantal deelnemers niet verschenen. De rit begon nogal bewolkt met hier en daar een buitje, maar halverwege is het verder droog gebleven. De route ging ditmaal in noordelijke richting onder andere door Borger, Gasselte, Grollo en Westerbork. Wederom hebben we veel mensen weten te verrassen met de route.

Ook dit jaar hadden we alle equipes weer op de foto gezet. Helaas door een technische storing dit maal van kleiner formaat, maar liever een kleinere foto dan helemaal geen foto. De foto kon men ophalen op het eindpunt van de route bij Café restaurant Mulino, waar men nog gezellig een drankje met elkaar kon drinken. 

We hebben het als bestuur wederom erg leuk gevonden om te organiseren, waren blij dat alles zo goed verlopen is, dat de deelnemers zo tevreden waren en willen volgend jaar hier graag mee doorgaan.

Ideeën / suggesties/ sponsoren zijn allemaal van harte welkom. Laat gerust een bericht achter via het contactformulier op deze pagina en neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina. Hier zijn nog meer foto’s te vinden en we zouden het erg leuk vinden wanneer jullie daar jullie foto’s ook nog bij plaatsen.Download routeboekje

Editie 2018

Op zondag 19 augustus werd de 12e editie van de Cabriorit De Wijk gehouden. 

Dit jaar wilden we kijken of we uit konden breiden naar 125 equipes. Uiteindelijk, met wat annuleringen en wat last-minute aanmeldingen zijn er 127 equipes gestart. Het is dus ruimschoots gelukt. De weersvoorspellingen waren zeer gunstig en het is dit jaar eindelijk ook eens droog gebleven. De route ging ditmaal ook een klein stukje door Duitsland en wederom hebben we veel mensen weten te verrassen met de route. Ook dit jaar hadden we weer voor iedereen een foto, waarvan het afdrukken mogelijk werd gemaakt door onze sponsor WenS in de Wijk. De foto kon men ophalen op het eindpunt van de route bij Café Mulino, waar men nog gezellig een drankje met elkaar kon drinken. 

We hebben het als bestuur wederom erg leuk gevonden om te organiseren, waren blij dat alles zo goed verlopen is, dat de deelnemers zo tevreden waren en willen volgend jaar hier graag mee doorgaan.

Ideeën / suggesties/ sponsoren zijn allemaal van harte welkom. Laat gerust een bericht achter via het contactformulier op deze pagina en neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina. Hier zijn nog meer foto’s te vinden en we zouden het erg leuk vinden wanneer jullie daar jullie foto’s ook nog bij plaatsen.

We zien jullie graag volgend jaar weer en zet alvast maar in jullie agenda:
zondag 18 augustus 2019 Cabriorit De WijkDownload routeboekje

Editie 2017

Op zondag 20 augustus werd de 11 editie van de Cabriorit De Wijk gehouden. 

De weersvoorspellingen waren goed, waardoor de opkomst ook groot was. Van de 106 equipes die zich aangemeld hadden, zijn er 101 aan de start verschenen. Na afloop hoorden we verschillende verhalen over het weer. Er waren equipes bij die het helemaal droog gehouden hebben en er waren er die vreselijk stortbuien moesten doorstaan. De route werd erg gewaardeerd, was erg divers en verrassend. Ook dit jaar hadden we voor iedereen een foto, zie de slide-show onder dit bericht, die men af kon halen bij Café Mulino, waar men nog gezellig een drankje met elkaar kon drinken. 

We hebben het als bestuur wederom erg leuk gevonden om te organiseren, waren blij dat alles zo goed verlopen is, dat de deelnemers zo tevreden waren en willen volgend jaar graag hier mee doorgaan. Ideeën / suggesties/ sponsoren zijn allemaal van harte welkom. Laat gerust een bericht achter via het contactformulier op deze pagina. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina, hier zijn nog meer foto’s te vinden en we zouden het leuk vinden wanneer u daar uw foto’s ook nog bij plaatst. We zien u graag volgend jaar weer! Zet alvast maar in uw agenda : zondag 19 augustus 2018 Cabriorit De Wijk
Download routeboekje

Editie 2016

Wij hebben een mooie doorstart gemaakt en op zondag 21 augustus een fantastische 10e Cabriorit De Wijk gehad.

Ondanks de weersvoorspellingen, was de opkomst erg groot. Van de 99 equipes die zich aangemeld hadden, zijn er 95 aan de start verschenen, maar daarvan zijn er een aantal toch niet gaan rijden. Uiteindelijk zijn er 88 equipes op de foto gezet. We hoorden dat de meesten toch zo’n 80% met open dak gereden hebben, dus achteraf was het weer niet eens zo heel erg slecht. Wat we heel erg leuk vonden, was dat er zoveel rijders aan het eind van de rit nog even gezellig een drankje kwamen drinken in Café Mulino. Er werd nog lang gezellig nagezeten.

We hebben het als bestuur erg leuk gevonden om te organiseren, waren blij dat alles zo goed verlopen is, dat de deelnemers zo tevreden waren en willen volgend jaar graag hier mee doorgaan. Ideeën / suggesties/ sponsoren zijn allemaal van harte welkom. Laat gerust een bericht achter via het contactformulier op deze pagina. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook-pagina, hier zijn alle foto’s te vinden en we zouden het leuk vinden wanneer u daar uw foto’s ook nog bij plaatst. We zien u graag volgend jaar weer! 
Download routeboekje